Det Stora Fågeläventyret -nominerad!

Så sanslöst kul 🤗!! Det stora fågeläventyret har blivit nominerad till årets dokusåpa 😁!!! Haha, inte trodde jag att jag skulle delta i en dokusåpa när jag blev professionell fågelskådare 😎🤣. Inbjudan har redan kommit till TV galan så den 1 september kl 20-22 får jag hålla tummarna i direktsändning 😀. Känner mig stolt o glad att få vara en av dem som representerar programmet 😍.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s