Gigis videoblogg

Pirr! I samarbete med Gofor Media ska jag börja videoblogga. Så nu ska man kastas in i YouTube businessen :-). Jag kommer filma, oftast med mobilen, från olika aktiviteter jag gör som professionell fågelskådare. Det blir såklart en hel del från mina natur och fågelresor men även andra saker som kan vara av intresse och spännande :-).  Först ut är min fågelresa i Thailand. Prenumera gärna på ”Gigi Sahlstrand” på YouTube så missar du ingen vblogg 😁.

Här kan du följa min videoblogg  Gigis videoblogg

2017-01-27-15-18-07

Jag med min selfiepinne, avslöjas i fönsterrutan :-). Där ser ni även härliga Väntholmsviken.

Annonser
Det här inlägget postades i Videoblogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gigis videoblogg

  1. Ping: Thailand | Gigi Sahlstrand – GiSa HB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s