Media på tårna vecka 42

vadehavet-p1360185

Under vecka 42 blev det 3 media uppdrag. Det handlade om flyttfåglar, TV programmet ”Det stora fågeläventyret”, Vinterfåglar inpå knuten och de ”mordiska talgoxarna”. Vill du lyssna så har jag samlat länkarna här.
Först ut var en 14.30 minuter lång radiosändning hos Godkväll Mälaröarna. Dagen efter medverkade jag via mobilen. Jag var då på väg med en grupp till Öland, jag fick stanna vid en mack utmed vägen och kämpa med hitta en tyst område för direktsändningen 🙂 Aftonbladet/TV3s web TV.  Väl framme på Öland gav jag information om att östliga flyttfåglar och raritter som befann sig på Öland till Nordegren & Epstein i P1. Hur det presenterades vet jag inte, har inte hunnit letat upp.

Annonser
Det här inlägget postades i Fågelresor, Fågelskådning, Fåglar, Information och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s