TV inspelning, guidningar, resor…

Jag ber om ursäkt att jag sällan lägger ut här på bloggen/startsidan men tiden räcker inte riktigt till. Dock håller jag sidorna om resor och guidningar uppdaterade, likaså min Facebooksida GiSa – Gigi Sahlstrand. Just nu är jag med i en fantastisk produktion som ska bli 8 avsnitt och sändas i SVT nästa år – Det stora fågeläventyret. Det är otroligt kul att få deltaga i detta! Martin Emtenäs är programledare och jag är domare i programmet. Här kan du läsa lite, mycket är fortfarande hemligt :-). SVT artikel Folkkära kändisar
SVTs artikel och Natursidan.se. Jag bjuder även på ett bildcollage av lite bilder från mina resor i våras/somras (Central Spanien, Polen x 2, Tornedalen, Island).

1-P1340099

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fågelresor, Fågelskådning, Fåglar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s