Media har fått pippi :-)

Helgen, eller egentligen fre-mån den 29/1-1/2, var det dags igen för ”Vinterfåglar inpå Knuten” dvs då man ska räkna fåglar vid fågelmatningen. Det uppmärksammades stort i media. Jag drog mitt strå till stacken – började på fredag morgon i lokalradio ”God morgon Mälaröarna” för sen på kvällen vara med i radio P5 kväll i Stockholms län. Och på söndagen blev det Riks TV i TV4 Nyheterna :-). Du hittar inslaget på TV4 om du går fram 9 minuter i Nyheterna – TV4 Nyheterna. Och om du drar fram 27.20 min så kommer man till mitt inslag i P5 Stockholm. Under söndagen bjöd jag in till ”öppet hus” vid fågelmatningen Slottsbaren, Svartsjö Slott.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fågelbordsmatning, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s