Media x 4

Blev intensivt mellan mina resor med att medverka i media. Först var jag med i en reklamfilm om för Bygg-Ole ”Twitterholkarna – Bygg holkar – Tips o råd”, som tack fick StOF material för 50 tornseglarholkar :-). Se reklamfilm och få tips på holkbygge ”Twitter holkarna”. Sen var det en helsida om mig i ”Kikarguiden” från Gunnar Olsson foto, en bilaga i DN och SvD i Stockholms län, se ”Kikarbilaga”. Sista april var det andra omgången för rösta fram Sveriges blivande Nationalfågel. Jag satt i Svt1 Gomorron Sverige på Valborgs morgon och berättade lite om detta samt morgonen efter var jag med i radio ”Vaken med P3 & P4” för berätta hur det gick i andra omgången. Se klippet ”Gomorron Sverige” (4,26 min), lyssna på radio ”Vaken med P3 & P4” (spola fram 23,40 min, välj 1 maj ”Sandra-Peter” 60 min ).

Stillbild från reklamfilmen

Stillbild från reklamfilmen ”Twitterholkarna”.

I studion Gomorron Sverige, Svt1

I studion Gomorron Sverige, Svt1

Otroligt många kameror och lysen i en studion!

Otroligt många kameror och lysen i en studion!

En artikel om mig i Kikarguiden.

En artikel om mig i Kikarguiden.

Annonser
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s