Gigi effekt :-)

Den 2 mars var jag och höll ett föredrag på årsmötet för Strängnäs Ornitologiska Klubb. Rubriken och kommande rader kunde läsas sedan på deras hemsida. Blir såååå glad! Man växer som människa och laddar med massa energi!

Förmodligen var det Gigi Sahlstrands namn som lockade 27 deltagare (dvs ungefär 20 procent av medlemmarna) till årsmötet i Studiefrämjandets lokaler måndagen den 2 mars. Gigi är både en framgångsrik entreprenör, kunnig reseledare och ambassadör för fågelskådning. Hon berättade med stor inlevelse om tjusningen med fågelskådande, illustrerat av såväl härliga och roliga bilder som filmsnuttar och inspelad fågelsång.

Jag förbereder för föredraget.

Jag förbereder för föredraget.

Annonser
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s