Radiopanel

Mälaröarnas lokalradio avslutade året med bjuda in till en radiopanel där det diskuterades händelser som hänt under året med även aktuella saker.  Det var jag (fåglar & natur), en konstnär (Nils) samt kommunens informationschef Johan. Jag skulle summera fågelåret genom en fågels perspektiv – jag valde Talgoxe, en stannfågel. Som talgoxe har jag haft ett bra år :-), mild vinter vilken gjorde jag och mina artfränder överlevde. Sen en lång varm sommar så jag kunde få både 2 upp till 3 kullar. De visades sen på hösten hos våra ringmärkningsstationer – de var rekordhöga siffror på många arter (tex kungsfågel). M A O en bra år för alla våra fåglar. Vill du lyssna? Tryck längs ned på sidan du hittar på Radiopanel 12 dec. Spola fram 1,05 timme sen pågår det en timme. 1-IMG_8583 1-radiopanel

Annonser
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s