Kajakpaddling under ett år

Den 18 september hade jag varit ägare till en kajak i ett år. Enl aktivitetsloggen (Run keeper) har jag varit ute och paddlat 53 gånger. Jag har paddlat hela året förutom 2 månader då isen låg – ett fantastisk sätt att möta/umgås med våra årstider och få motion. Mina Facebookvänner har fått följa mig från kajaken i olika väder och årstider! Och såklart har jag haft en paddelkryss lista. Ingen kikare har används utan bara lyssnat och sett med blotta ögat – 107 stycken är jag uppe i 🙂

En annorlunda selfie :-)

En annorlunda selfie 🙂

Ibland är det så vackert att det nästan gör ont...

Ibland är det så vackert att det nästan gör ont…

1-IMG_8297

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fågelskådning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s