Höstens aktiviteter drar igång!

Hoppas du haft en skön sommar! Det har jag! Det kan kännas vemodigt för vissa att hösten börjar göra sitt intåg men som fågelskådare vet man vad som väntas – mängder av flyttfåglar och chans på många fina rariteter (mest av ungfåglar som flyger fel). Hösten är en fantastiskt tid för fågelskådaren! Detta pratar jag bl a om i Mälaröarnas lokalradio som sändes den 22 augusti. Lyssna här, dock en dålig inspelning via mobilen. Gigi pratar i lokalradion. PS Fick hjärnsläpp om var stäppvipan kommer ifrån (även om det inte hörs – fann mig snabbt 🙂 ) . Den kommer från Centralasien….

På onsdag 27 augusti kickar jag igång mina aktiviteter. Då börjar fågelvandringarna runt Kyrksjön och Råstasjön (se under fliken exkursioner). Jag har även lagt in 2 nya resor (se under fliken resor), en till Västkusten (Halland) och en till Hjälstaviken (Uppland) under hösten 2014. Det är även hög tid att anmäla sig till mina resor 2015 via AviFauna  om du vill få en plats!

En hane gulärla med sin hona i bakgrunden.

En hane gulärla med sin hona i bakgrunden.

Annonser
Det här inlägget postades i Fågelskådning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s