Julklappstips!

I ett halvår har jag nu varit ägare till ett par stövlar från Grubs. Äntligen har jag hittat sköna, varma och lätta stövlar som dessutom är ”formsydda”. Hur lätt som helst att plaska fram i våtmarker på jakt med att stöta upp beckasiner 😉 Och under sommarens fjällvandring och under hjortronplockningen vek jag ned skaftet så det inte blev för varmt. Intresserad? Uppger du ”Gigi” vid beställning får du 10 % rabatt :-). Mer info samt beställning; www.bootcompany.se.

Jag och mina snowline 8,5 på Nidingen.

Jag och mina snowline 8,5 på Nidingen.

Sköna stövlar från Grubs. Rent naturgummi med neopren skaft!

Sköna stövlar från Grubs. Rent naturgummi med neopren skaft!

Annonser
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s