Jag har blivit med kamera!

Jag har länge funderat  på skaffa en kamera som jag kan fota fåglar med på hyfsat långt håll. Men har tvekat pga att släpa yterliggare en tung sak. Funderade ett tag på Swarovskis smarta digiscopingsadapter men inser att jag inte kan ägna den tiden med digiscopa då jag oftast har guidningar eller resedeltagare med mig. Men nu har jag hittat lösningen hos Gunnar Olsson Foto, en Lumix FZ-72 med 60x zoom!. En slags hybrid mellan system och kompaktkamera. Väger under 600 gram. Perfekt för mig som inte vill släpa på mer tunga prylar. Tänk på att det går klicka på alla bilder på hemsidan för få se en större bild!

Kanadagäss i motljus. Bra träning för kompensationsljus i kameran.

Kanadagäss i motljus. Bra träning för kompensationsljus i kameran.

Kanadagäss i "min" vik Väntholmsviken. På ca 400 m håll.

Kanadagäss i ”min” vik Väntholmsviken. På ca 400 m håll.

Denna fina båt har en historia, ligger just nu på boj i "min" vik. www.myalba.se/hem/hem/

Denna fina båt har en historia, ligger just nu på boj i ”min” vik. http://www.myalba.se/hem/hem/

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s