Jag debuterar med film på Youtube

Under fliken ”Resor” ser du mina kommande resor i Sverige och utomlands. En resa som jag själv längtar lite extra till är Island, trots det bara var ett dryga år sedan jag var där. Men sommar 2014 är det dags igen. Av mina skakiga filmer från 2012 och endast en tagning av ”berättelsen” blev det en trevlig ”aptitretare”. Klicka här: Island 2014

Lunnefåglar på Island

Lunnefåglar på Island

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s