Krysslista vid kajakpaddling

Nyligen köpte jag en havskajak. Mest för motions skull men även ett fint sätt att komma nära fåglarna och naturen i ån/sjön/havet. Som en extra morot till att paddla har jag skaffat mig en krysslista över fåglar jag ser eller hör vid paddlingen :-). Vid premiärkryssningen blev det 18 st. Blåste tyvärr lite för mycket för höra…och utan kikare :-).

Jag paddlar i vår Mälarvik Vänthomsviken, Färingsö.

Annonser
Bild | Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s